Cultuurconcepten
Educatie. Organisatie. Publicatie.

Gratis materialen

Rijmkleurplaten

Hier vindt u verschillende rijmkleurplaten waarmee uw kind op speelse wijze leert omgaan met taal. De Rijmkleurplaten bevatten telkens drie tekeningen van woorden die op elkaar rijmen, en een heel ander woord. En uw jongere kinderen doen gewoon mee met deze leuke kleurplaten.

Kleurplaten

Download:

>>Meer info

Prijsvraag Kinderboekenweek 2008

Download de prijsvraag

>>Meer info

Speurtocht

Een speurtocht langs enkele van de kunstwerken die tijdens de tentoonstelling Lustwarande 08 - Wanderland van 28 juni tot 28 september 2008 getoond worden. Gezien de afstand is deze tocht geschikt om te lopen met jonge kinderen, in de leeftijd van 0 tot 8 jaar.

>>Meer info

Educatie

Bent u op zoek naar een gedegen en verrassend cultuureducatieprogramma voor jeugd of volwassenen? Wij leveren een op maat ontwikkelde dienst voor scholen, culturele centra en andere geïnteresseerden.

Organisatie

Wij begeleiden u van plan naar praktijk bij de organisatie van uw culturele evenement of project, of adviseren u bij de opzet ervan. Zowel voor not-for-profit projecten als voor bedrijfsevenementen.

Publicatie

Voor de opzet, het schrijven, de begeleiding en redactie van al uw culturele publicaties en materialen kunt u bij ons terecht. Wij hebben een ruime inhoudelijke en redactionele ervaring op dit gebied.

Cultuurconcepten heeft als doel een breed publiek kennis te laten maken met en te laten genieten van verschillende culturele uitingen. Wij maken van beeldende kunst, literatuur, theater, nieuwe media, muziek en andere kunstvormen een bijzondere, persoonlijke ervaring. Er is daarbij aandacht voor vorm, inhoud en historie. We gaan uit van culturele diversiteit in ons aanbod en bij ons publiek.

Cultuurconcepten levert geen standaardproducten, enkel maatwerk.
Speerpunt is aansluiting bij de belevingswereld van het publiek, en het streven is een onvergetelijke indruk.
Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, neemt u vooral contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Cultuurconcepten: Van concept tot praktijk, met oog voor detail.

Neem contact op