Cultuurconcepten
Educatie. Organisatie. Publicatie.

Contactformulier

Hoe kunnen we u helpen?

Cultuurconcepten is benieuwd naar uw ideeën en vragen.

Gebruik hiervoor het formulier hiernaast, of stuur een mail naar:

webinformatiecultuurconcepten.nl.

Informatie die u via dit formulier aanlevert wordt eenmalig gebruikt, en nadat we contact met u hebben opgenomen wordt deze informatie direct weer vernietigd. U ontvangt geen nieuwsbrieven, marketing of andere bulkinformatie van ons. Uw privacy is ons dierbaar. Omgekeerd verwachten we geen reclame of acquisitie.

Kamer van Koophandel/KvK
U vindt ons in het handelsregister onder nummer 81232942

Educatie

Bent u op zoek naar een gedegen en verrassend cultuureducatieprogramma voor jeugd of volwassenen? Wij leveren een op maat ontwikkelde dienst voor scholen, culturele centra en andere geïnteresseerden.

Organisatie

Wij begeleiden u van plan naar praktijk bij de organisatie van uw culturele evenement of project, of adviseren u bij de opzet ervan. Zowel voor not-for-profit projecten als voor bedrijfsevenementen.

Publicatie

Voor de opzet, het schrijven, de begeleiding en redactie van al uw culturele publicaties en materialen kunt u bij ons terecht. Wij hebben een ruime inhoudelijke en redactionele ervaring op dit gebied.

Cultuurconcepten heeft als doel een breed publiek kennis te laten maken met en te laten genieten van verschillende culturele uitingen. Wij maken van beeldende kunst, literatuur, theater, nieuwe media, muziek en andere kunstvormen een bijzondere, persoonlijke ervaring. Er is daarbij aandacht voor vorm, inhoud en historie. We gaan uit van culturele diversiteit in ons aanbod en bij ons publiek.

Cultuurconcepten levert geen standaardproducten, enkel maatwerk.
Speerpunt is aansluiting bij de belevingswereld van het publiek, en het streven is een onvergetelijke indruk.
Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, neemt u vooral contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Cultuurconcepten: Van concept tot praktijk, met oog voor detail.

Neem contact op